duminică, 21 iulie 2013

SHOPPING la Milano

MILANO - CAPITALA MODEI EUROPENE


Aici in Capital Modei Europene gasiti magazinele si boutique-urile celor mai mari designeri din lume. Dar cand este cel mai potrivit sa facem cumparaturi (shopping) la Milano?


Magazin VERSACE - Milano

Ca si in majoritatea marilor orase din Europa in mod special, si la Milano exista doua perioade bine definite de reduceri de sezon (SALES). 
SEZONUL DE IARNA - in luna Ianuarie
SEZONUL DE VARA - in Iulie si August
Acestea sunt principalele perioade ale anului in care se poate face shopping la cele mai bune preturi, fie ca ne indreptam spre branduri de piata mai putin cunoscute sau spre nume mari ale industriei fashion si nu numai.
In Milano, e bine de stiut mai exista o perioada de REDUCERI SPECIALE, inainte de CRACIUN. Acesta este unul din cele mai bune momente pentru cumparaturi, fiindca se gasesc haine de sezon, cand iarna abia a inceput. Un plus pentru aceasta perioada este si faptul ca se pot cumpara cele mai frumoase si inedite cadouri. Ce este insa demn de retinut, faptul ca aceasta perioada este una foarte aglomerata, iar shoppingul este una dintre principalele activitati ale milanezilor inainte de Craciun. 



Inainte de a pleca spre cumparaturi in Milano, nu ar fi rau sa ne gandim ce anume dorim. urmarim .... Boutique-urile marilor designeri sau Outlet-urile si Magazinele Clasice Vintage. De ce este bine sa ne gandim dinainte? .... deoarece vom avea de strabatut o anumita parte a orasului si, evident, un buget foarte diferit. Bineinteles nu se exclud una pe alta, se poate merge in ambele locatii doar ca atunci va trebuii sa ne planificam foarte bine tot timpul.

DISTRICTUL HIGH FASHION este locul in care vom gasi designerii de renume si cele mai noi colectii din magazinele lor, dar si piese ramase din colectiile trecute la preturi ceva mai accesibile. Se poate gasi aici magazine precum Armani, Roberto Cavalli, Valentino, Versace, Dolce & Gabbana si multe altele atat in acest District cat si in apropiere de centrul orasuluiintr-un complex de strazi si galerii.


Districtul HIGH FASHION

L'OUTLET VILLAGE VICOLUNGO este un OUTLET URIAS si la propriu si la figurat, localizat in afara orasului Milano. In acest imens MALL (daca doriti sa-i spunem asa) ne putem bucura de un shopping la cele mai bune preturi. Magazinele de aici sunt fie cele ale brandurilor de pe piata, fie ale designerilor din toata lumea. Si in cazul magazinelor marilor designeri, aici se pune la vanzare piese din colectii incheiate (oarecum iesite de pe piata), la preturi extrem de reduse.


L'OUTLET VILLAGE VICOLUNGO
L'OUTLET VILLAGE VICOLUNGO


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu